Wilt u een beroep doen op een goed incassobureau in Rotterdam?

Mijn vriend had al enige tijd een eigen bedrijf waar heel veel tijd in ging zitten. Hij deed tot nu toe alles samen met zijn collega zelf, maar had de laatste tijd wat vaker problemen met klanten die niet wilde betalen. Hij bleef er dan maar achteraan zitten en ze aanmaningen sturen, maar dit haalde vaak niet heel veel uit. Hierdoor werd hij dan weer chagrijnig omdat het hem zo veel tijd kostte. Ik had hem al eens aangeraden om met een incassobureau in rotterdam in zee te gaan, omdat zij vaak nog wat manieren hebben en gewoon het aanzien wat er voor zorgt dat iemand net iets sneller betaald. In eerste instantie wilde mijn vriend en zijn partner hier niets van weten. Tot vorige week.. mijn vriend kwam weer chagrijnig thuis en sloeg met zijn vuist op tafel dat het hem niet meer lukte. Hij had een incassobureau in rotterdam nodig die geld ging verhalen bij zijn klanten die weigerde te betalen. Ik was super blij met deze beslissing want ik wist zeker dat dit zijn humeur ten goede zou komen en ik dus een leukere man thuis zou hebben. Ik besloot voor hem op het internet te zoeken naar een goed aangeschreven incassobureau in rotterdam. Ik vond er heel wat maar ik kreeg pas echt vertrouwen toen ik de website billincasso.nl zag. hier werd direct duidelijk dat het ging om een incassobureau in rotterdam. Het gene wat mij aantrok was het feit dat ze werkte op basis van no cure no pay. Dus als hun inspringen niet zou werken, zou mijn vriend geen geld aan ze kwijt zijn. Dit stemde mij gerust, want mijn vriend kennende kon hij anders weer boos worden over het feit dat hij geld had verspild. Ik besloot het bedrijf op te bellen om een afspraak te maken voor mijn vriend, zodat hij zijn twijfels op tafel kon gooien en met het incassobureau in rotterdam kon bespreken wat zij hem te bieden hadden. Ik kreeg een super aardige meneer aan de telefoon die hier direct voor open stond. We maakte een afspraak en ik vertelde mijn vriend dat hij de week erop langs kon gaan. Mijn vriend was nog wat twijfelachtig, maar besloot toch te gaan.

Een goed incassobureau in rotterdam vind je op deze site

Na de afspraak kwam mijn vriend heel opgetogen thuis. Hij was zeer te spreken over dit incassobureau in rotterdam en wilde zeker met hen in zee gaan. Hij was vooral te spreken over de vriendelijkheid van het personeel en de profesionaliteit waarmee ze alles uitlegde. Volgens mij was hij erg onder de indruk van hun kennis!

Menselijke contacten en goede hulp zijn de pluspunten van dit bedrijf

Nu hij een tijd met dit incassobureau in rotterdam samenwerkt kan hij hen alleen maar aanraden om de volgende redenen:

  • Het bureau is zeer kundig en professioneel en helpt waar nodig
  • Het bureau weet binnen zeer snelle tijd toch je geld terug te krijgen
  • De mensen bij het bedrijf zijn zeer vriendelijk

Mijn vriend en ik kunnen dit bedrijf dus alleen maar aanraden wanneer je op zoek bent naar een incassobureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *