WhatsApp Business en festivals

Festivals zijn ontzettend populair, vooral onder jonge mensen. Voor de pandemie telde Nederland 1123 festivals per jaar. We spreken van een festival wanneer een evenement minimaal 2 dagen of langer duurt en of dezelfde locatie plaatsvindt. Tijdens dit evenement tijdens deze 2 of meerdere dagen worden live acts getoond op één of op meerdere locaties. Tijdens een festival kunnen één of meerdere podia of locaties worden gebruikt. Net afhankelijk van hoeveel live acts en geprogrammeerd zijn en wat de beschikbare ruimte of locatie is. Al deze festivals beschikken over een eigen website met hun eigen informatie. Soms kunnen mensen niet de juiste informatie vinden hierbij kan WhatsApp Business en goede oplossing zijn.

Wat is WhatsApp Business?

Het belangrijkste verschil tussen WhatsApp en de zakelijke variant is dat de een speciaal voor zakelijke doeleinden is. WhatsApp Business heeft verschillende functies om het appen voor organisaties gemakkelijker te maken. Zo kunnen bijvoorbeeld de openingstijden worden ingevoerd en kun je automatisch reacties instellen. Via WhatsApp Business kun je ook verschillende statistieken bijhouden zodat je als organisatie van alles op de hoogte blijft. Ook kunnen de verschillende klanten een label krijgen. Op deze manier hou je alle appjes gestructureerd.

Hoe helpt chatkracht bij WhatsApp Business?

Een organisatie kan ervoor kiezen om WhatsApp Business uit te besteden aan Chatkracht. De chatspecialisten van Chatkracht nemen dit dan over. Alle berichten die binnen komen worden opgepakt en beantwoord door de chatspecialisten. Deze berichten beantwoorden zij doormiddel van het kenniscentrum. In het kenniscentrum staat alle informatie over de organisatie. Op deze manier zijn de chatspecialisten bereid om de chats te behandelen en te beantwoorden. Op deze manier wordt een deel van de klantenservice overgenomen en blijft er tijd over voor andere werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op via de live chat op onze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *