Laat je helpen bij financiële problemen

Hulp bij schulden

Langzaam maar zeker word je in het moeras getrokken met financiële problemen, eenmaal erin kom je er niet eenvoudig meer uit zonder hulp. Een financieel kasboek goed voeren is nog niet zo eenvoudig als men denkt, veel discipline is nodig om dit maand na maand goed te doen. Meestal bij een tegenslag beginnen de scheurtjes te komen, men kijkt er niet meer naar om en komt in de problemen. Hulp bij schulden is gewenst om erger te voorkomen. 

Schuldeisers

Last van schuldeisers achter je aan?

Veel mensen raken in paniek wanneer schuldeisers aan beginnen te dringen om hun geld terug te krijgen. Hulp bij schulden komt dan als geroepen, wanneer Deco gaat bemiddelen zie je dat de zorgen direct een stuk minder worden. Omdat zij zijn gespecialiseerd kan er in de meeste gevallen een regeling worden getroffen, door deze regeling te handhaven voorkom je dat je in verplichte trajecten terecht komt zoals de schuldsanering. Een deurwaarder aan de deur is vaak een teken dat men hulp gaat zoeken, gelukkig is het dan nog niet te laat.

Bemiddelaar

Winst voor beide partijen

Door de bemiddeling met hulp bij schulden komt er in veel gevallen een regeling naar buiten die voor beide partijen winstgevend is. Wanneer je in de schuldsanering belandt zijn schuldeisers in de meeste gevallen slechter af, dan moet het geld verdeeld worden onder alle schuldeisers. Direct nadat je bij ons bent geweest worden de schuldeisers benaderd, op deze manier weten zij dat je er serieus mee bezig bent om je schulden te willen aflossen.