Geld lenen als senior, het kan!

Geld lenen wanneer je al 60 jaar of ouder bent is vaak lastig. Veel kredietbanken durven de sprong niet aan, omdat ze bang zijn dat ze hun geld niet meer terug zullen zien of omdat hier veel geregel aan te pas moet komen als de lener bijvoorbeeld vroegtijdig komt te overlijden. Toch is er hoop voor ouderen om toch geld te kunnen lenen, zonder dat de geldverstrekker een veel te hoge rente eist. Dit kan door een seniorenlening af te sluiten. Deze lening is speciaal gericht op 60-plussers en heeft de condities aangepast zodat je niet tot het einde van je leven aan schuld aflossen vastzit. Bij Krediet.nl kun je een seniorenlening afsluiten met de beste condities, zodat je voor je 78ste levensjaar al van je aflossing af bent.

Eenvoudig een seniorenlening afsluiten

Bij Krediet.nl kun je als senior tussen de 60 en 74 jaar eenvoudig een seniorenlening afsluiten. Als 60-plusser is je situatie op het gebied van bijvoorbeeld financiën anders dan toen je nog van middelbare leeftijd was. Daarnaast kan je financiële situatie ook erg wijzigen wanneer je met pensioen gaat. Bij de seniorenlening van Krediet.nl is hieraan gedacht en daarom wordt er tijdens het afsluiten rekening gehouden met aangepaste voorwaarden. Je kunt hierdoor alsnog als senior een lening afsluiten en dit zonder slechte voorwaarden. De enkele kredietbanken die wel een reguliere lening aan senioren willen verstrekken doen dit alleen onder hele slechte omstandigheden, zoals een torenhoge rente die je amper terug kan betalen. Bij Krediet.nl is dit niet het geval en kan je ook voor de laagste rente die je met een gewone lening kan aanvragen ook een seniorenlening afsluiten.

Meer informatie?

Het belangrijkste verschil in een gewone en een seniorenlening is dat je bij een seniorenlening meer voorwaarden hebt waaraan je moet voldoen om de lening af te kunnen sluiten. Deze hebben betrekking op je woonsituatie en of je een partner hebt. Wil je meer weten over of je een seniorenlening af kan sluiten, vraag dan een offerte bij Krediet.nl aan om te weten of je gebruik van deze lening kunt maken.