Administratie uitbesteden

administratie uitbesteden

Wil je je particulieren administratie uitbesteden in Arnhem of in de omgeving? Bij Bureau van Doorn – van Dun ben je aan het juiste adres! Zij helpen je graag om alles weer op een rijtje te krijgen! Bij Bureau van Doorn – van Dun kun je terecht voor meerdere diensten. Je kunt bijvoorbeeld eenmalig je administratie uit te besteden om het op orde te krijgen maar het kan ook maandelijks voor je worden onderhouden. Zij verwerken dan je post, maken een overzicht van de geldstromen, communiceren namens jou met diverse bedrijven, ze kunnen je toeslagen aanvragen, noem het maar op! Ook kunnen ze de belastingaangifte voor je doen, nalatenschapsafwikkeling en een uitvaartplanning kan ook.

Wanneer je administratie uitbesteden?

fianciën

Het organiseren van je administratie is helaas niet voor iedereen weggelegd. En dat is ook zeker geen probleem! Maar als je het overzicht op een gegeven moment kwijt raakt, dan kan dit grote financiële gevolgen hebben. Het is verstandig om dan hulp in te schakelen. Het is natuurlijk mogelijk dat je wel goed bent in het organiseren van de administratie maar dat het even niet lukt omdat je ziek bent geworden of er is iemand overleden, etc. Om dan problemen te voorkomen kan het slim zijn om je administratie uit te besteden aan de professionals.

Hoe het werkt:

Als je gebruik wilt maken van de services van Bureau van Doorn – van Dun, maken ze eerst een afspraak bij jou thuis. Dit gesprek is vrijblijvend en er wordt besproken wat zij voor jou kunnen betekenen. Aan de hand van dit gesprek krijgen ze een goed beeld van wat er gedaan moet worden en hoeveel tijd dat ongeveer in beslag gaat nemen. Op basis hiervan kunnen ze een inschatting maken van hoeveel het ongeveer gaat kosten. Wil je meer weten over je administratie uitbesteden? Kijk dan op de website van Bureau van Doorn – van Dun!

administratie